Adeziv flexibil pentru gresie si faianta Thermosystem TSF

Detalii produs – Adeziv flexibil pentru gresie si faianta

adeziv-flexibil-gresie-si-faianta

Adeziv flexibil TSF – Produs sub forma de pulbere gri, pe baza de ciment, nisipuri atent selectionate, aditivi chimici, rasini sintetice. Produsul nu este realizat din materiale toxice sau radioactive. Elementele componente nu se afla pe lista substantelor cancerigene sau a celor potential cancerigen pentru om conform ordinului Ministerului Sanatatii nr. 1957/1995.

Caracteristici tehnice

  • Consum specific adeziv flexibil: 2,5 kg … 4 kg / mp;
  • Proportia amestecului: 6-8 l apa la 25 kg de adezic TSF;
  • Temperatura de punere in opera: +5 … +35 grade C;
  • Timpul de punere in opera: 3 ore de la prepararea pastei;
  • Timp de dare in exploatare: 24 ore;
  • Clasa combustibilitate: C;

Mod de preparare

Se amesteca un sac de Adeziv flexibil 25 kg TSF cu circa 6-8 litri de apa pana se obtine o pasta omogena, plastica si stralucitoare. Se lasa 10 minute, dupa care se amesteca din nou cca 5-10 minute.

Mod de aplicare al adezivului TSF

Se poate aplica pe orice tip de suprafete cu rezistenta mecanica sporita, pe suprafete lipsite de crapaturi, curate, uscate, pe care nu exista substante antiaderente (uleiuri, ceara, praf, grasimi). Pasta se aplica pe suprafata de baza cu drisca dintata intr-un strat de 4-5 mm dupa care se intinde cu o mistrie canelata sau cu zimti (atentie: nu se aplica pasta deodata pe o suprafata mai mare de 1 mp; in cazul formatelor marl aplicarea se va face in sistem “dubla aplicare”); apoi se aplica placile ceramice si se preseaza. Dupa presare placa trebuie acoperita cu mortar 100%. Placile devin practicabile dupa 2 zile in cazul peretilor si 3 zile in cazul pardoselilor. Rosturile se pot inchide dupa minim 48 ore. La temperaturi joase timpul de intarire se prelungeste.
Nu este recomandata folosirea lui pe o suprafata suport din lemn, plastic, ipsos, huma sau polistiren.