Glet pentru perete – Meserie de glet 5Kg

glet-pentru-perete-meserie-de-glet

Detalii produs – Glet pentru perete

Glet pentru perete pe baza de ipsos si adaosuri minerale pentru finisari interioare si exterioare,
recomandat pentru finisaje fine pe pereti si plafoane. Are o aderenta ridicata la suport, prelucrabilitate usoara, suprafata finala alba foarte fina, fara crapaturi, niveleaza suprafete cu denivelari pana la 5 mm.

Date tehnice – Glet pentru perete

  • Consum specific: 0,5 -1 kg/mp/strat;
  • Temperatura aerului, a stratului suport si a materialului aplicat trebuie sa fie intre +5°C si 30°C;
  • Culoare: alb-natur;
  • Timp deschidere: 20 min;
  • Timp lucrabilitate: 2 ore;

 

Mod de preparare – Glet pentru perete

Se amesteca circa 7-8 litri de apa la un sac de 20 kg de glet pentru perete (1,75 litri de apa la o punga de 5 kg Meserie Glet), se mixeaza cu un amestecator mecanic pana la obtinerea unei paste omogene.

Mod de aplicare

Se poate aplica pe orice tip de suprafete cu rezistenta mecanica sporita, pe suprafete lipsite de crapaturi, curate, uscate, pe care nu exista substante antiaderente (uleiuri, ceara, praf, grasimi). Inainte de aplicare se stropeste peretele cu apa si se lasa sa se zvante. Gletul se intinde in straturi subtiri cu gletiera de otel inoxidabil. In cazul aplicarii mai multor straturi, urmatorul strat se va aplica dupa intarirea stratului precedent, dupa minim 24 ore. Inainte de finisajul final, suprafata gletuita trebuie slefuita cu hartie abraziva foarte fina pentru a crea rugozitatea necesara.
Nu este recomandata folosirea lui pe o suprafata suport din lemn, plastic, ipsos, huma sau polistiren.