Tinci mortar interior exterior Thermosystem TS2

Detalii produs – tinci mortar interior / exterior

tinci-mortar-interior-exterior

Mortarul de finisaj tinci interior / exterior se utilizeaza la repararea si finisarea tencuielilor sau a betoanelor la interiorul sau exteriorul cladirilor. Se mai poate folosi si la spacluirea totala sau partiala a stratului suport înaintea placarii cu placi a termosistemului. Compania noastra produce tinci de cea mai buna calitate.
Consumul specific este de 3 kg la 12 kg in functie de grosimea stratului/mp iar proportia amestecului este de 6-7l apa la 25 kg TS2.

Mod de preparare

Se amesteca circa 5-6 litri de apa la un sac de 25KG Tinci Gri, se mixeaza cu un amestecator mecanic sau la cantitati mari in betoniera pana la obtinerea unei paste omogene, cremoase plastica. Se astepta 10 minute dupa care se mai amesteca o data energic.

Mod de aplicare tinci mortar interior / exterior

Se poate aplica pe orice tip de suprafete cu rezistenta mecanica sporita, pe suprafete lipsite de crapaturi, curate, uscate, pe care nu exista substante antiaderente(uleiuri, ceara, praf etc). Inainte de aplicare peretele se stropeste cu apa si se lasa sa se zvante.Tinciul se aplica cu gletiera pe perete in grosime de 1-2 mm. Dupa intindere se asteapta o ora, o ora si jumatate dupa care se stropeste si se driscuieste cu o drisca din polistiren sau cu un burete obtinandu-se o suprafata fina uniforma. Materialul se foloseste intr-un interval de 2-3 ore.
Nu este recomandata folosirea lui pe o suprafata suport din lemn, plastic, metal, ipsos, huma sau polistiren.

Caracteristici tehnice

  • Temperatura de punere in opera: +5 .. +35 grade C;
  • Timp de punere in opera: 3 ore;
  • Timp de dare in exploatare: 24 ore;
  • Densitate 1.45 g/cm;
  • Clasa combustibilitate: C